p1122124_3op2

John Volk Boomverzorging

Sales is topsport! Dat onderschrijft John Volk van John Volk Boomverzorging van harte. “Ik heb Aron - eigenaar van Groei - ontmoet bij de triatlon-vereniging. We hadden een klik door onze gedrevenheid! Hij voor de sales, ik voor het bomenwerk. Door die passie werken we nu nog steeds succesvol samen.”

4 extra gemeentes

Al jarenlang is John Volk Boomverzorging een begrip in de Krimpenerwaard en omstreken. Maar het bedrijf wilde zijn vleugels verder uitslaan. “Mijn eerste doel was meer naamsbekendheid creëren. Daarnaast wilde ik ook meer gaan werken voor (grote) gemeentes. Dat geeft een stuk vastigheid. Groei heeft dit voortvarend opgepakt. Inmiddels werken we voor 4 extra gemeentes en kan ik de groei qua personeel al bijna niet meer bijbenen. Je kunt dus wel stellen dat het goed gelukt is!”

john-volk-logo-liggend-fc

Unieke mix

Voor Volk zit de kracht van Groei in de joviale – “misschien wel een tikkie brutale” – aanpak. “Combineer dat met een stukje welsprekendheid, uitstraling en correctheid, en je hebt een unieke mix voor commercieel succes. Daarnaast is Groei ook echt netjes en stipt: vraagt iemand om over een maand terug te bellen? Dan wordt-ie over een maand gebeld!”

Meer weten over John Volk Boomverzorging?
Kijk dan op www.johnvolk.nl.